مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی ملک

سلام خسته نباشید
ایا نتیجه کارشناسی کارشناس قوه قضاییه برای تطبیق سند و ملک
برای خوانده خواهان ارسال میشود یا باید حضورا کارشناسی تحویل گرفت
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام برای شما ابلاغیه صادر تا جهت مطالعه نظر کارشناس در شعبه حضور پیدا کنید.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
نتیجه کارشناس به هر 2طرف دعوی ابلاغ تا در مهلت مقرر هر حرفی نفیا یا اثباتا نسبت به نتیجه کارشناسی دارند به دادگاه اعلام کنند و در صورت عدم مراجعه و یا عدم ارایه لایحه اصل بر عدم اعتراض است

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.در مهلت زمانی که به کارشناس داده میشود تا بعد از تحقیق نظر خود را به دادگاه ارائه دهد و بعد برای طرفین پرونده ابلاغ مطالعه نظر کارشناس ابلاغ تا در مدت معینه نظر مثبت یا منفی (اعتراض ) را به دادگاه ارائه دهد که در صورت اعتراض هیات رسیدگی میکند.