مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

با عرض سلام و ادب بانک سپه بعلت بدهی تسهیلات به مبلغ دویست و سی میلیون ریال علیه بنده از طریق اجرائیه ثبت اقدام نموده است و من و یکی از ضامنین را ممنوع الخروج کرده است در حالیکه طبق بخشنامه جدید بانک مرکزی سقف بدهی بانکی جهت ممنوع الخروجی سه میلیارد ریال است و ضامن هم شامل ممنوع الخروجی نمیشود.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
باید دید قانون در این خصوص عطف به ماسبق می شود یا نه
در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر

یک وکیل

شماره بخشنامه را بفرمایید تا بررسی کنیم

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.شماره و تاریخ بخشنامه رو بفرستید تا مطالعه شود و جواب نهایی داده شود