مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممنوع الخروجی بعد از فوت همسر

با سلام و عرض ادب . 3 سال پیش از محل مهریه و از طریق اداره ثبت ممنوع الخروج شدم. پس از شش ماه از صدور ممنوع الخروجی، زوجه فوت کرد. از آنجاییکه از آن تاریخ به بعد ورثه وی یعنی مادرش که ساکن خارج از کشور می باشد هیچ اقدامی نکرده ، چگونه می توانم درخواست رفع ممنوع الخروجی بدهم ؟
پیشاپیش از حسن راهنمایی حضرتعالی متشکرم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون مدت ممنوع الخروجی شش ماه است. و بعد از گذشت شش ماه باید دوباره تمدید بشود
شما میتوانید درخواست رفع ممنوع الخروجی را مطرح کنید و اعلام نمایید که مدت آن به اتمام رسیده و تمدید نشده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق قانون مدت ممنوع الخروجی شش ماه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدت ممنوع الخروجی شش ماه است درخواست بدهید برای رفع ممنوع الخروجی.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدت ممنوع الخروجی شش ماه است درخواست بدهید برای رفع ممنوع الخروجی.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پیگیری کنید اگر هنوز ممنوع الخروج هستید از طریق اداره ثبت جهت رفع آن اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
درخواست خود مبنی بر رفع ممنوع الخروجی به جهت عدم تمدید را ارائه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدت منوع الخروجی شش ماه است و برای تمدیدباید دوباره اقدام کرد احتمالا الان شما منوع الخروج نیستید اگر بود درخواست رفع بدهید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

اگر ممنوع الخروجی در مقام اجرای قرار نظارت قضایی باشد، وفق قانون آیین دادرسی کیفری، مدت آن 6 ماه است لیکن چون ممنوع الخروجی موضوع سوال، مستند به ماده 17 قانون گذرنامه و قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی می باشد، کماکان تا ختم پرونده اجرایی به هر طریق باقی است
لیکن جهت حل مشکل خویش، می توانید از مکانیسم منعکس در ماده 210 آیین نامه اجرا بهره برداری نمایید