مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار نیروی پیمانی

سلام بنده تازه استخدام شدم در یکی از ادارات متاسفانه بعد یک ماه کار استعفا دادم .2ماهی هست که استعفا دادم میخواستم بپرسم میتونم دوباره برگردم سر کار؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

طبق قانون تنها 15 روز فرصت دارید از استعفای خود انصراف بدهید.

در صورتی که این مدت زمان سپری گردد و شما درخواست بازگشت به کار بدهید نیاز به موافقت کارفرما بوده و کارفرما میتواند با درخواست آنها مخالفت نماید ( هیچ الزامی در قانون وجود ندارد که کارفرما پس از گذشت 15 روز درخواست و فورجه شما را جهت بازگشت به کار بپذیرد )