مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط ایرانسل

سلام، سیمکارت من به نام خودمه، چیکار کنم که کسی نتونه پرینت سیم کارتمو بگیره؟
اگه از سیمکارت پرینت گرفته بشه مکالمات پیامرسان واتساپ و روبیکا و سروش توی پرینت مشخصه؟!
اگه سیم کارتمو بسوزونم بازم میتونن پرینت بگیرن؟!
خواهش میکنم به همه ی سؤالاتم جواب بدید، لطفا، لطفا.

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

با سلام
کسی نمی تواند استعلام بگیرد مگر با دستو قضائی و الا شخصا حق استعلام ندارند
و تمام مکالمات و پیامک ها مشخص می شود

محمد  نورمحمديان چگني

محمد نورمحمديان چگني :

سلام
جز شخص شما و مراجع قانونی در صورت لزوم کسی حق پرینت از مکالمات شما رو ندارد.در خصوص اپلیکیشن واتساپ به دلیل اینکه سرور در ایران نیست قابلیت پیگیری ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرینت صرفا برای تماس و پیامک و بدون حکم دادگاه کسی نمی‌تواند پرینت شماره شما را در بیاره.
روبیکا و واتساپ و... پلیس فتا به دستور دادگاه می‌تونه استعلام کنه.