مشاوره حقوقی رایگان - سقوط کارگر از ساختمان

با سلام. من داربست کار هستم و چند روز قبل یک نفر از روی داربست سقوط کرده و فوت شده است و ساختمان حل کار بیمه هست ولی صاحب کار اصرار دارد که مقصر افتادن کارگر داربستی هست. من زمان حادثه در محل حضور نداشتم ولی شخصی که افتاده نه صلاحیت کار داربست رو داشته، نه لوازم ایمنی و نه کار روی داربست و من فکر میکنم از لبه پنجره افتاده و چون داربست در نما بسته شده هنگام سقوط به داربست ها برخورد کرده است.
به نظر شما من چقدر مقصر میشوم؟ آیا باید دیه پرداخت کنم یا بیمه تمام دیه رو پرداخت میکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان تقصیر را کارشناس اداره کار تعیین می کند