مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

مهریه من سال تولد است.‌با قانون مهریه 110سکه ایا من بقیه مهریه را میتوانم بگیرم؟ همسرم کارمند دولتی است.ایا شاغل دولتی بودن به معنی توانایی پرداخت مهریه است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

چنانچه همسر شما متمول باشند و مالی از ایشان سراغ داشته باشید که مشمول مستثنیات دین نباشد می توانی در ازای مهریه توقیف نمایید اما چنانچه مالی ندارند بهتر 110 سکه را اجرا بگذارید و بعد از صدور حکم دوباره 110 سکه و...در اینصورت یک چهارم پایه حقوق ایشان در صورت اثبات اعسارشان به صورت اقساط به شما پرداخت می شود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر