مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام مذهبی

سلام، خسته نباشید. نام هاي ائمه مثل زهرا و فاطمه رو میتونم تغییر بدهم؟ ثبت احوال اجازه ی تغییر نمیدهد اما من قانع نشدم چون شنیدم از چند نفر که انجام دادند. میشود راه حل ها رو به من بگویید که من دقیقا باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا قابل پذیرش نیست ولیکن در صورتیکه اداره ثبت قبول نمیکند میتوانید با تقدیم دادخواست الزام اداره ثبت احوال را به تغییر نام خواستار شوید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. این نامها تغییر داده نمی شوند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید