مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام و خدا قوت ، من یک دختر ده ماهه دارم و شاغل هستم ، سوالم اینه که حضانت دخترم بعد از جدایی از شوهرم و یا مرگ شوهر چگونه است ؟ آیا من در اولویت هستم یا پدر شوهرم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. در صورت جدایی از همسرتان حضانت فرزند دختر تا 7 سالگی با شما و سپس تا 9 سالگی با پدرش می باشد و چنانچه همسرتان فوت نماید با شما خواهد بود.

رامين حبيبي فردفشتمي

جناب آقای رامين حبيبي فردفشتمي:

با سلام.حضانت فرزند تا 7 سال با مادر است البته اگر دوست داشته باشد میتواند به پدر یا جد پدری واگذار نماید ودر صورت فوت هم همینطور است.