مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن زمین سهم ارث پدرم از نماینده غارثین اراضی مربوطه در زرقان شیراز با مدارک مالکیت در اداره ثبت

سلام خانمم طبق اعتراف خود نماینده غارثین محلی در شهر زرقان شیراز حدود 4000 متر مربع از پدرش طبق مدارک مالیات بر ارث دارایی شیراز و نیز اداره ثبت زرقان ارث برده است. ولی از زمانهای گذشته افراد محلی به نام غارثین در اراضی تصرف و بوته های مو یا انگور کاشتن. و سالها برداشت و هیچ وجهی به پدر خانمم که از پدرش او هم به ارث برده پرداخت نکردن. این یک طرف قضیه و سوال اصلی اینه که ما چطور میتونیم 4000 متر یا حتی نصف نصف مثلا 2000 متر از یکی از غارثین زمین تحویل بگیریم که ما هم نصف مالکیت 4000 متر خود را به او انتقال دهیم. که در این صورت هم ان غارث دارای 2000 متر زمین کامل با مالکیت است و هم ما. ممنون. لطفا با توجه به پذیرش حق الوکاله توسط ما یک وکیل زبده در این مورد به ما معرفی فرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما باید حضوری و با مطالعه اسناد و مدارک بررسی بشود
تماس بگیرید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

من شناختی نسبت به وکلای شیراز ندارم چون من خراسانم ولی برای مدت تصرف دعوی اجرت المثل تقاضا کنین و برای زمین خلع ید بدین