مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث

سلام
درسال۹۰ ساختمانی خریدم اخیرا شخصی مدعی زمین ساختمان می باشد که درسال ۸۴ حکم اثبات مالکیت گرفته و اخیرا بر علیه بنده و ید قبلی من با موضوع اجرت المثل اقامه دعوی کرده است من هم در مقابل اقدام به اعتراض ثالث به حکم اثبات مالکیت کردم که در شعبه اول شهرستان به علت مختومه بودن طبق ماده۸۴ قرار رد دعوا صادر شد به رای صادره اعتراض کردم در تجدید نظر رای صادره نقض گردیدو به شعبه رسیدگی کننده ارسال شد الان بنده به قولنامه های مخدوش مدعی ادعای جعل کردم که دادگاه اصول اسناد را خواسته و در جلسه ای بررسی کردیم دست خط و قلم قولنامه ها باهم همخوانی نداشت اما وکیل مدعی ادعا کرد که قبلا یکی از ایادی بنده در حین رسیدگی به رفع تصرف عدوانی اعتراض ثالث طاری کرده و در آن پرونده به علت اینکه رای هم که بر اساس اعتراض ثالث صادر شود موثر در این پرونده نخواهد بود رد کرده در تجدید نظر نقض شده(مطالبه پرونده شده پرونده امحا شده) و در پرونده دیگری ید ماقبلم یعنی نفر دوم بر علیه ید اول در سال ۹۱ طرح شکایت بطلان مبایعه نامه کرده با استناد به رایی که بنده به آن اعتراض ثالث کردم و رای ابطال گرفته(مطالبه پرونده شده و الان در پرونده موجود می باشد) در حالی که ملک را در سال ۸۵ به نفر سوم انتقال داده و نفر سوم هم در سال ۹۰ ملک را به بنده که نفر چهارم باشم انتقال داده است
وکیل طرف مدعی است که سمت من بخاطر اعتراض ثالث و بطلان مبایعه نامه نفر دوم زایل شده و من نمی تونستم اعتراض کنم آیا ادعای ایشان صحیح است یا نه؟ و تکلیف من چیست آیا می تونم به رای بطلان مبایعه نامه اعتراض ثالث کنم
لازم به توضیح است قبل از صدور آن رای و حتی قبل از رسیدگی، ساختمان به ید قبلی من منتقل شده است ممنون
لطفا راهنماییم کنید
آیا بنده قائم مقام نفر دوم محسوب میشم و رای صادر نسبت به من تاثیر دارد یا من جز اصحاب دعوا نبودم بر من موثر نیست؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

موضوع پرونده شما قدری پیچیده است، و توضیحات شما هم کامل و شفاف نیست. اگر مبایعه نامه ای ابطال شود، کل اسناد بعدی که بر اساس آن صادر شده است ابطال می شود. و اگر سند شما ابطال شده باشد، قاعدتا ذی سمت نیستید. بهتر است در این موضوع حتما وکیل بگیرید.