مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده ی ستاد اجرایی فرمان امام

با سلام . 3 دانگ ملکیت ملکی رو حدود ده سال پیش ستاد فرمان امام به مزایده گذاشت و به شخصی بجز مستاجرین واگذار کرد. این در حالی است که پس از ده سال مستاجرین به تخلفات ستاد پی برده اند و از آنجایی که مستاجر در مزایده در اولویت میباشد. در صورت اثبات تخلف توسط شخص و ستاد اجرایی آیا امکان ابطال مزایده وجود دارد؟؟؟؟

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

با سلام در مزایده هر کس بالاترین قیمت را پرداخت نماید برنده مزایده میباشد و فرقی بین مستاجر و غیر مستاجر نیست.

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
زمان زیادی گذشته است
وانگهی آن امتیاز ، یک بخشنامه هست