مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک توسط ستاد اجرایی فرمان امام

پدرم سال 59 زمینی به صورت قولنامه ای خریداری کردند، در سال 65 سند منگوله دار گرفتن و بعد از گذشت 37 سال از گرفتن سند و سکونت در ملک ، با شخصی وارد شراکت شدند برای ساخت و ساز ملک ، ستاد فرمان اجرایی بدون مقدمه و اطلاع قبلی در مورد ملک حکم توقیف گرفتند و الان ادعای مالکیت دارن و میگن که اون شخصی که پدرم از او ملک رو خریده جاعل بوده و ملک متعلق به ستاد هست. آیا این موضوع حل میشود؟ اصلا این یعنی چی؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
در دادگاه به ادله خواهان رسیدگی میشه. شما فعلا سند رسمی دارید. بار اثبات بر دوش خواهان است.