مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه ریز هزینه ها توسط مدیر ساختمان

سلام. من در یک مجموعه آپارتمان سکونت دارم و مدت ها هست که به صاحب یکی از واحدها که به دلیل عدم همکاری و قبول مسئولیت سایر مالکین خود را مدیر ساختمان اعلام کرده همه ماهه شارژ پرداخت میکنیم. اما ایشان از ارائه گزارش متقن اسناد هزینه و فاکتور مخارج تاکنون امتناع کرده و با توجه به تعداد واحدها و مبلغ شارژ برای هر واحد کاملا میتوان حدس زد که هزینه ها بسیار کمتر از مبالغ شارژ دریافتی در طول سال باشد. چه راه قانونی برای موظف کردن وی به ارائه اسناد و مدارک و لیست دخل و خرج ساختمان هست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

راه قانونی قبلا تعریف و تعیین شده از جمله داشتن دفتر هزینه و درامد