مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن دیه توسط صندوق دولت

با سلام وخسته نباشید
حدود دو ماه پیش تصادف کردم و راننده متواری شده و دادسرا نامه برای صندوق دولت زد برای پرداخت اما آنها پرداخت نکرده و مجدد نامه برای دادسرا زدن و قید شده که طبق ماده 50بیمه اجباری و رای وحدت 734رسیدگی شود میخواستم بپرسم منظور از نامه چیست و چه اتفاقی می افتد?

پاسخ ها :

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

با سلام مطابق رای وحدت رویه شماره 734 چنانچه به هر دلیلی صندوق تامین خسارت های بدنی خسارت زیان دیده را پرداخت ننماید دادگاه جزایی صالح به رسیدگی است و نیازی به به مراجعه به دادگاه حقوقی نیست.

مالک نصیری هرچگانی

جناب آقای مالک نصیری هرچگانی:

سلام طبق رویه پرونده پس از دادسرا و تکمیل تحقیقات به دادگاه ارسال تا دادگاه عمومی مبادرت به صدور حکم به طرفیت صندوق نماید که صندوق دیگر نمی تواند از پرداخت امتناع نماید در مورد شما گویا پرونده راسا از دادسرا به صندوق ارسال شده که صندوق هم با توجه کم بودن اعتبارات و موجودی صندوق از پرداخت امتناع می نماید بهتر است پرونده به دادگاه عمومی ارسال و از این طریق اقدام نماید البته نیاز به توضیح بیشتر دارد.