مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانكى

سلام، همسرم ضامن بانكى شخصى شد و سند آپارتمان منو گرو بانك ... گذاشت مبلغ وام ٢٠٠ميليون تومن بود بعد يك سال بدون اطلاع من و همسرم اون وام رو تمديد كردن بعد نتونستن وام رو باز پرداخت كنن طورى كه جريمه به اين وام تعلق گرفت و آپارتمان ما تا مرحله ى اجرائيات پيش رفت آخر هم ما مجبور شديم يك ميلياردو پانصد ميليون تومن پرداخت كنيم تا سند آپارتمانمونو آزاد كنيم حال مشكلات روحى كه براى من پيش اومد و اينكه ما اين پول رو از يكى از اقوام قرض گرفتيم بعد مجبور شديم آپارتمانمون رو زير قيمت بفروشيم تا قرضمون را پس بديم ، بماند...الان ٨ماه از اون ماجرا ميگذره قرار بود اسفند ٩٩ اون شخصى كه ضامنش شده بوديم پولى كه ما بابت بدهيشون به بانك داده بوديم رو پس بده كه نداد الان هم امروز و فردا ميكنه و املاكمو ميفروشم پول شما رو ميدم ، هنوز ازشون شكايت نكردم خواستم راهنماييم كنين چه كار كنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید به میزان پولی که به بانک پرداخت کرده اید علیه آن شخص که ضامن او شده بودید ، دادخواست مطالبه وجه بدهید