مشاوره حقوقی رایگان - طرح لایحه شهادت کذب

ضمانت وام شوهرم عهده دار بودم اما متاسفانه ایشان بخشی از اقساط را واریز نکرده و من به اجبار اقساط را پرداخت نمودم و الان درخواست استرداد وجه هستم اما ایشان چند نفر شاهد که بنده را نمی شناسند آورده که کارت بانکیش دست بنده بوده است.

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

استرداد وجه صحیح نیست بلکه می بایست دعوای مطالبه وجه به علت ایجاد دارایی بلاجهت علیه ایشلن مطرح میکردین
از دادگاه بخواهین که از بانک استعلام بگیره که وام گیرنده چه کسی بوده و چه کسی اقساط وام را پرداخت کرده

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

سلام شما میتوانید گواهی از بانک بگیرید مبنی بر اینکه اقساط را از حساب خود پرداخت کرده اید و دادخواست مطالبه وجه پرداختی را بدهید