مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق شکایت کلاهبرداری

سلام. بنده و حدود 5 هزار نفر نزد شخصی مبلغ ریالی سرمایه گذاری مضاربه کردیم و سود روزانه دریافت میکردیم. این شخص را دستگاه قضا به جرم کلاهبرداری و حیف و میل اموال مردم دستگیر است و الان 6 ماه هست که پرونده در مرحله بازپرسی قرار دارد و حدود یک ماه پیش دادسرا ایشان را با وثیقه 200 میلیارد تومانی مشروط آزاد کرده بود تا سرمایه مردم را عودت دهد. متاسفانه نتوانست در موعد تعیین شده سرمایه عودت دهد و با بیشتر شدن شکایت ها دادسرا ایشان را به زندان منتقل کرده و بازپرس به طور غیر مستقیم به ما میگوید شما شکایت ها را پس بگیرید و یا درخواست تعلیق شکایت بزنید دادسرا بتواند با همان وثیقه ایشان را تحت الحفظ آزاد کند چرا که ایشان از زندان نمیتواند دارایی ارز دیجیتال را نقد نماید.
تعلیق شکایت یا پس گیری شکایت چطور انجام دهیم که اگر به وعده عمل نکرد دوباره بتوانیم شکایت را به جریان بیندازیم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
منظورتان تعویق مجازات است وعبارت است از منظور از تعویق صدور حکم، به تاخیر انداختن صدور حکم توسط دادگاه می باشد. به این معنا که در پاره ای جرایم (جرایم تعزیری درجه 6 تا 8)، دادگاه پس از آنکه متهم را تحت تعقیب قرار داد و دستگیر نمود و تحقیقات و بازجویی را نیز از وی به عمل آورد و پرونده آماده صدور حکم شد.مجازات ان معوق می ماند ودر زمینه کلاهبرداری که درجه 4 تلقی میگردد تعویق مجازات جاری وساری نیست