مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق شکایت

سلام خسته نباشید
من چند تا سوال دارم که میخام با قاطعیت جوابشونو بدین
سوال اول اینکه وقتی یه شکایت صورت گرفته ولی قبل رفتن پرونده به دادگاه شاکی اومده شکایتش رو هب مدت یه سال به تعلیق در اورده تو این مدت یکسال میتونه دوباره شکایتش رو پیگیری کنه؟
سوال دوم ، پرینت پیامک و تماس فقط بخاطر شک و شبهه یه فرد صادر میشه؟ اگه گزارش پلیس مبنی بر دستگیری دو فرد نامحرم در خونه باشه کمکی به صدور حکم پرینت میکنه؟
سوال سوم ، اگه درخواست طلاق از سمت مرد صورت بگیره با توجه به روال اداری و حضانت فرزند تقریبا صدور حکم طلاق چقدر طول میکشه؟
توروخدا جوابمو بدین ممنون.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بله می تواند....بستگی به نظر دادگاه یا دادسرا دارد....سوال سوم زمان مشخصی نداره