مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام. بنده به علت درد معده به پزشک داخلی مراجعه کردم و ایشان برای بنده آندوسکوپی انجام داد. البته یک سری فرم به بنده دادند که یا امضا کن یا انجام نمیدهیم ( شما هم اطلاع دارید که بیمارستان و درمانگاه ها بدون رضایت عمل و مداوا انجام نمیدهند و به نحوی اجباری امضا میگیرند یا میگویند برو ) بنده اندوسکوپی انجام دادم که مشکلی پیش نیامد و اندوسکوپی را نزد فوق تخصص گوارش بردم که بنده را درمان کند ( در اندوسکوپی به زخم مری اشاره نشده است) که گفت این رو قبول ندارم باید خودم انجام بدهم و تاریخ برای ماه بعد داد. بنده ماه بعد به همراه برادرم جهت اندوسکوپی مراجعه کردیم باز یک سری فرم به زور امضا گرفتند و اندوسکوپی گرفت ( در این اندوسکوپی به زخم مری اشاره نشده است ) تا روز اندوسکوپی اصلا درد قفسه سینه نداشتم ولی روز بعد اندوسکوپی قفسه سینه بنده شروع به درد کرد و مدت 10 روزه درد دارم و بهتر نمیشوم طوری که سه روز بعد اندوسکوپی فکر کردم از قلبم هست و به بیمارستان قلب مراجعه کردم گفتند قلبت نیست روز بعد مجدد عکس از سینه گرفتم گفتند مشکلی نداری نهایتا دکتری گفت احتمالا زمان بیرون کشیدن لوله اندوسکوپی عجله کرده و به مری صدمه وارد شده و زخم یا خراش شده است. اکنون قصد شکایت از پزشک را دارم. آیا امکان محکوم شدن هست تا درس عبرتی برای او شود؟

پاسخ ها :

اشرف رودسرابی

اشرف رودسرابی :

به نظام پزشکی شکایت کنید بررسی میشود چنانچه تخلفی صورت گرفته باشد باید پاسخگو باشند