مشاوره حقوقی رایگان - اشرافیت همسایه بر پشت‌ بام و مزاحمت

با درود. ساختمان کناری ما یک طبقه بیشتر هست و همسایه از روی پشت بام به پشت بام ما اشرافیت دارند ما با حضور در آنجا مزاحمت ایجاد می کنند و اهل خانه برای پهن کردن لباس روی بام و خشک کردن مواد خوراکی و حضور روی پشت بام و.. دچار مشکل هستند
آیا می تونیم درخواست بدیم که با همسایه یا خودمان با هزینه خودمان یک پوشش با سایه بان یا ورق فلزی و.. ایجاد کنیم و شهرداری ایراد نمیگیره از نظر قانون؟ به چه قانونی باید استناد کرد؟
با سپاس

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

بله اول شهرداری نشد اطریق دادگاه مزاحمت ملکی دعوی رفع مزاحمت