مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک دارای عقب نشینی

باسلام
ملکی رو خریدم حدود 200 متر از وراث با دو سند یک‌ و نیم دانگ سند نزدیم سندش خیلی کار داشت قرار شد بریم دنبال کاراش 200 میلیون خریدم تمامی پولها و هم پرداخت کردم تا سندش آماده شه ملکو فروختم حدود یک سال شد به مبلغ یک میلیاردو دویست سند آماده شده حالا گفتم سندو بزنید بنام خریدارم و قطعی رفتن استعلام شهرداری بگیرن متوجه شدن 70 متر عقب نشینی داره به من نگفته بودن وراث منم در جریان نبودم به خریدارم بگم لطفا راهنماییم کنید معامله فسخه در ضمن ملک مورد نظر الان حدود دومیلیارد قیمت داره
میخام بدونم معامله فسخ میشه نمیشه خسارت این پولی که من گرفتم یا این آقایی که الان خریده با کیه گردن منه گردن فروشنده ها و وراثه قبلیه
البته اینم بگم ملکه مورد نظر تا زمانی که خراب نکنن برا ساختو ساز همون متراژ وبرای ساخت خراب کنن بخاطر اون 70 متر شهرداری به صاحب اصلی که این آقا باشه امتیازاتی میده الان تکلیف ملک چیمیشه من باید پس بگیرم اگه باید پس بگیرم به چه مبلغ باید پس بگیرم و به چه مبلغی باید پس بدم به قیمت روز یا به قیمت خریداری شده یا میتونم پس نگیرم راهنماییم کنید لطفا داخل قولنامه هم هیچی ذکر نشده

پاسخ ها :

حسن  كارگريان مروستي

حسن كارگريان مروستي :

استان :

درودبرشما.خریدار مختار است در پذیرش یا عدم پذیرش مبیع. درخصوص فسخ میبایست قرارداد مطالعه گردد. موفق باشید