مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی صادر شد

باسلام و درود طی شکایتی که از اینجانب شده مبنی بر تهدید و خیانت در امانت پرونده به دادیاری جهت تحقیقات کامل ارجاع شد بنده برای اثبات بی گناهی مدارک و شواهدی به دادگاه معرفی نمودم که اظهاراتم را تایید کردن در ضمن شاهدها نسبتی با من نداشتن و از همکارها بودن . فقط مدرک شاکی فیلم دوربین مدار بسته بوده که اینجانب با علم بردوربین مبالغی که برداشت می کردم یا بابت حقوقم بوده یا برای مغازه هزینه می کردم که توانستم با سند بانکی که مشخص بود از حسابم برای مغازه هزینه می کردم را به دادگاه ارائه دادم در ضمن فروشنده های دیگه هم این روند را داشتن که در دادیاری دوبار خواسته شدند و قسم خوردن .تا اینکه برایم پیامک آمد که قرار نهایی صادر شد و الان که به سایت مراجعه کردم نوشته پرونده مختومه شد .
یعنی هیچ رایی قبلش داده نشده بود به نظر شما این به ضرر بنده است یا خیر ؟در صورت امکان برایم توضیح دهید در این مرحله مختومه شدن پرونده یعنی چی ؟اگه خدایی نکرده محکوم شده باشم حق اعتراض چی میشه؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. قرار نهایی صادره ممکنه قرار مجرمیت باشه که به ضرر حضرت عالیه و پرونده ارجاع میشه به دادگاه تا حکم صادر کنن و بعد از تعیین وقت شما هم در دادگاه حاضر شده و از خودتون دفاع می کنید. ممکن هم هست قرار نهایی صادره منع تعقیب باشد که در این صورت شما مشکلی نخواهید داشت. به هر حال بهتر است به دفتر شعبه دادسرای مربوطه مراجعه کنید تا از نوع قرار نهایی مطلع شوید. چون بسیاری از همکاران قضایی فراموش می کنند قرار نهایی را به طرفین ابلاغ کنند.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام
بهتره برای اطمینان از موضوع به شعبه دادیاریتون مراجعه کنید اگر صرفا نوشته مختومه شد و حرفی از ارسال نزده معمولا قرار منع تعقیب.
اما به نوشته سایت نمیتونید اعتماد کامل کنید.در هر صورت اگر منع تعقیب به نفع شما باشه که طرف مقابلتون 10روز از تاریخ ابلاغ وقت اعتراض داره
و در صورت صدور کیفرخواست هم که پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال میشه