مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب

با سلام.من دوسال در شرکتی کار کردم. در سال 99 قرارداد یکساله بستم که یکماه یکماه تمدید میشد. در استخدام از من سفته 10میلیونی گرفتن که سفید بود. دو ماه از سال جدید رو کار کردم ولی هیچ قراردادی نوشته نشد. حقوقا رو خودشون تعیین کردن و واریز کردن. من بدلیل بیماری خانه نشین شدم و اعلام کردم که نمیتونم دیگه همکاری کنم دکتر برام استعلاجی نوشته بمدت 21روز. الان من برای تسویه چیکار باید بکنم؟؟؟ میگن که سفته رو نگه میدارن بعد سه ماه میدن جالب اینجاست که من قراردادی ندارم برای سال جدید و رسیدی هم برای سفته ندارم. شهرستان زندگی میکنم الان و برای گرفتن سفته باید سه ماهه دیگه دوباره بیام. سوال من اینه که من چجوری میتونم سفته رو بگیرم؟؟ من موقع تسویه میتونم ازشون رسید سفته رو بگیرم؟؟ یا نگه داشتن سفته بعد از تسویه قانونیه؟؟؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین یک اظهارنامه برای شرکت ارسال کنین جهت تحویل سفته و خاتمه همکاری جهت احتیاط نگه داشتن که شاکی نشین