مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته از کارفرما

سلام وقت بخیر.
بنده پارسال در تاریخ 25 تیر 1401 در یک شرکت پخش لوازم یدکی خودرو مشغول به کار شدم. یک قرارداد یک ساله امضا کردم که هیچ نسخه ای از آن ندارم و یک سفته 100 میلیون تومانی دادم، و هیچ کپی یا عکسی از سفته هم ندارم. و متاسفانه یادم نمیاید که در سفته نوشته شد بابت حسن انجام کار یا نه.
بنده فقط 2 ماه در آن شرکت کار کردم. و حالا آن قرارداد به اتمام رسیده‌.
میترسم و نگرانم که کارفرما این سفته را به اجرا بگذارد و ادعای ضرر کند یا به کس دیگری بدهد. لطفا راهنمایی کنید چکاری باید انجام بدهم؟
کارفرما مرد بسیار خدانشناس و پلیدی است. لطفا به من کمک کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
شما باید ابتدا اظهارنامه دقیق و با ذکر تمام جزئیات برای کارفرما ارسال نمایید

و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید و

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام شما میتونین ازطریق ارسال اظهارنامه ازکارفرمابخواهید سندضمانت رو باذکرشماره سفته، بهتون برگردونه