مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه

باسلام احترام
من به عنوان بازیکن فوتبال. درسالن ورزشی با چند نفر از دوستانم برای مسابقه رفته بودیم (دوستانه) درهنگام بازی با یکی از بازیکنان تیم حریف خودش رو به من زد و بینیش شکست و ایشان رفته شکایت کرده که من به صورت عمدی ایشان را زدم. منم توضیحات لازم رابه پاسگاه دادم و قراره پرونده به دادگاه بره.
میخواستم ببینم دیه به ایشان تعلق میگیره یا نه
و من شاهد نیز دارم که بگه حادثه غیر عمدی هستش
باتشکر

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر حادثه ناشی از نقض مقررات آن ورزش باشد مثلا کسی با مشت در بازی فوتبال کسی را بزند محکوم به پرداخت دیه خواهد شد
در غیر این صورت اگر مسابقه و بازی غیر شرعی نباشد مانند فوتبال چیزی متوجه شما نخواهد بود