مشاوره حقوقی رایگان - محل تولد

سلام.
همسر من اصرار دارند که در شناسنامه محل تولد فرزندم شهر خودشون باشد ولی چون خانواده ام در شهری که الان هستم زندگی میکنند ترجیح میدهم شهر خودم زایمان کنم.
آیا این امکان وجود دارد فرزندم رو شهر خودم به دنیا بیاورم ولی محل تولد او را شهر همسرم بزنند؟ در فرم بیمارستان آدرس رو منزل پدرشوهرم که شهرستان هستند بنویسم و برای گرفتن شناسنامه از شهر همسرم اقدام کنیم.

پاسخ ها :

یونس گودرزی منش

جناب آقای یونس گودرزی منش :

با سلام هر جا فرم سکونت دایم دارید همون جا رو برای محل تولد مینویسن