مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ثبت نوزاد در بیمارستان

سلام من با همسرم صیغه بودیم و من نوزادی در بیمارستان شهر دیگه دنیا اوردم‌ و ب خاطر زایمان زودرس نوزاد دوماه بستری بود
الان بچه ام دوسال نیم هست و ماهم عقد دایم کردیم و در یک شهر دیگه زندگی میکنیم الان میخام اقدام کنم برای شناسنامه گواهی ولادت و همه مدارکش هم گم کردم ایا میشه تو شهر خودم اقدام کنم و اصلا نگم در بیمارستان دنیا اومده چون اینجا خیلی مامای خونگی دنیا میاره و شناسنامه همین محل سکونت خودمون بگیرم ایا استعلام سیستمی بیمارستان سراسریه و وبت متوجه میشه من در شهر دیگه دنیا اوردم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اعلام واقعیت اقدام نمایید...