مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام وقت بخیر. بنده بچه ام رو در بیمارستان انصاری تهران به دنیا اوردم اما ساکن شهر ورامین هستم ،میشه شناسنامه فرزندم رو تهران بگیرم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در بیمارستان آدرس محل سکونت شما اخذ می شود و هر شهری که ساکن باشید بیمارستان به ثبت احوال آن شهر نامه می دهد جهت اخذ شناسنامه.
در شناسنامه محل تولد را تهران قید می کند ولی شناسنامه از شهرستان ورامین صادر می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی اقدامات لازم جهت اخذ شناسنامه را در شهر ورامین به انجام برسانید اما محل تولد فرزند در شناسنامه ، تهران درج خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله از بیمارستان نامه برای اداره ثبت تهران بگیرید