مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کانال تلگرام صیغه یابی

با سلام. در یکی از کانال های تلگرام صیغه موقت، مبلغ 300 هزار تومان از من کلاهبرداری شد. از چه طریق میتوانم پیگیری کنم؟ شماره حساب و نام افراد که به حساب آن ها پول واریز شده را دارم. با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت خودرا طرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
براساس مستندات واریزی و شماره تلفن های مربوطهطرح شکایت نمایید

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.