مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی ملک

با سلام.
بنده در سال 91 زمینی را با مبلغ 65 میلیون خریدم. زمین دست چهارم از نفر اول آقای ی.ن که معلم بود و زمین را از شرکت تعاونی مسکن آموزش و پرورش دریافت کرده بود و در سال 85 آن را فروخته بود. بعد از چند دست فروش به من رسید مطابق قانون ثبتی اولین سند تک برگ پس از شروع به ساخت و دریافت پایان کار به نام اولین نفر صاحب قرارداد شرکت یعنی همان کارمند آموزش و پرورش ی.ن صادر میشد و بنده با وکالتی که داشتم میتونستم بدون نیاز به حضور کسی سند را پس از دریافت به نام خود بزنم. حال قبل این کار در سال 92 شروع به ساخت کردم و در طبقه همکف سکونت نمودم و در 94 که من در ایران حضور نداشتم پدر بنده بدون این که هیچ وکالت خرید و فروش و یا انتقال از من داشته باشند از طریق روابط با دریافت پایان کار و دریافت سند به نام نفر اول قرارداد شرکت تعاونی ی.ن برای خرید وام بنیاد شهید به مبلغ 60 میلیون از آقای دیگری به نام ق.ک با تمنا و سفارش دیگران از نفر اول صاحب قرارداد که سند به نام اون زده شده بود ( بنده میبایست با وکالت هایی که داشتم و ملک را خریده بودم سند را به نام خود انتقال دهم) سند را با امضای نفر اول آقای ی.ن به نام صاحب وام میزنند و طی یک معامله صوری خونه را به ق.ک فروخته تا وام را از بانک دریافت کنند و پس از اخذ وام در مقابل 18 میلیون تومان دوباره پدر بنده خونه را با یک مبایعه نامه ی دیگر در مقام خریدار از ق.ک میخرند و از ایشان وکالت بلاعزل میگیرند و طی یک صورتجلسه توافقی با حضور شاهدان امضا کردند که هیچ پولی رد و بدل نگشته است و این کار فقط برای خرید وام بوده است. پس از برگشت بنده از خارج در همان سال با اطلاع از این موضوع پدرم را به دفترخانه برده و خونه را طی یک وکالت بلاعزل از ایشان پس گرفتم ولی سند خونه در رهن وام 60 میلیونی بنیاد شهید رفته بود و بنده حتی یک ریال هم از پول را ندیدم. در سال 99 با تسویه یک جای وام سند را فک رهن کرده و با وکالتی که پس از معاملات صوری دوباره از پدرم گرفته بودم سند را دوباره به نام خود زدم. حال پدرم با مبایعه نامه صوری یک بار از من شکایت رفع تصرف عدوانی کرده که محکوم شد و بار دیگر ادعای ابطال سند رسمی مالکیت را کرده و ادعای عدم قصد و اراده برای فروش و عدم رد و بدل شدن ثمن معمله نموده است.
حال ادعای ایشان تا چه حد قابل قبول هست؟
آیا آقای ی.نفر اول صاحب قرارداد مرتکب فروش مال غیر شده؟
آیا صاحب وام با فروش وام در قبال 18 میلیون مرتکب خلاف شده؟
جرم پدر بنده هم در انجام این نقل و انتقال بدون رضایت بنده و دریافت مبلغ وام چیست؟
من چگونه میتونم در مقابل شکایت ایشان درخواست خسارت وارده ناشی از وامی که ایشان گرفتن و من پرداخت کردم را بکنم؟
آیا در دعوای ایشان میتونم دعوی تقابل بر علیه هر سه نفر یعنی هم نفر اول قراداد که ملکی را که 10 سال قبل فروخته بود دوباره بدون هیچ مبایعه نامه ای به نام پدر بنده وکالت زده و همچنین پدرم که بر روی ملکی را که متعلق به او نبوده معامله انجام داده و صاحب وام که من پول را به اسم ایشان به بانک پرداخت کرده ام داشته باشم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
این همه سوال با این حجم امکان پاسخ ندارد .