مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی ملک

من امسال آپارتمانی در قم خریدم و در محضر وکالت بلاعزل داد و من به استناد به آن برای سند رسمی اقدام و دریافت کردم حالا متوجه شدم فروشنده ملک را به کس دیگری با مبایعه‌نامه فروخته با تاریخ مقدمتر از معامله من وجالب که سر اون هم دوباره کلاه گذاشته وبا ظهرنویسی مبایعه نامه ملک رو دوباره به همسر کلاه بردارفروشنده واگذار شده ایا این مبایعه نامه میتواند سند رسمی من رو باطل کنه چه نفر اول ویا نفر دوم ایا این مبایعه نامه دارای اعتبار هست که سند رسمی رو باطل کنه البته با این شرایط که داره
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام چنانچه شخصی ک مبایعه نامه به تاریخ قبل تر از شما دارد مدعی فروش مال غیر شود و بصورت حقوقی ابطال سند را بخواهد موضوع به کارشناس ارجاع میگردد چنانچه معامله قبل از شما تایید شود حکم ب ابطال صادر میگردد و از بعد کیفری در صورت عدم اطلاع از معامله برای شما جرمی متصور نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد