مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مصالحه نامه متوفی

با سلام و احترام و ضمن سپاس از زحمات شما.
پدر ما سال گذشته دی ماه فوت کردند و یک ماه قبل از آن سه مصالحه نامه از ایشان در خصوص تقسیم زمین به خواهرم و دو برادرم ( 3 فرزند از 7 فرزند) خود گرفته اند.
ایشان دو مرحله یکبار سه ماه پیش از فوت و یکبار سه روز قبل از فوت در بیمارستان بستری بوده اند و حتی اواخر حتی فرزندان خود را نیز با فکر بسیار زیاد به خاطر می آورد. پدر شدیدا معتاد به مواد مخدر و تریاک در 6 ماه انتهایی عمر مصرف بسیار بسیار بالای مواد مخدر و تریاک به ایشان توسط خواهرم صورت می گرفت.
آیا می توان درخواست ابطال این مصالحه نامه را داد و از شورای روستا و شهود که در بستر بیماری از ایشان مصالحه نامه گرفته اند شکایت کرد؟
آیا با توجه به گذشت حدود 6 ماه پس از فوت می توان درخواست از پزشکی قانونی برای بررسی حجر پدرم گرفت؟ در حالی که اصلا به پزشکی قانونی نرفته و مستقیم دفن شده و همچنین علت فوت را خواهرم در گواهی فوت " کهولت سن بدون زوال عقل" عنوان نموده اند که کاملا اشتباه و به عمد بوده است. آیا کالبدشکافی می کنند ؟

پاسخ ها :

ابطال مصالحه نامه متوفی به دلیل حجر ابطال صلح نامه محجوریت متوفی