مشاوره حقوقی رایگان - عزل وكالت بلاعزل

بنده وكالت بلاعزل طلاق به همسرم به خاطر مشكلات و راضي نگه داشتن همسرم به او دادم تا با من زندگي كند
ولي بخاطر مشكلاتي همسرم حاضر به زندگي با من نشد و چند روز بعد از وكالت درخواست طلاق داد ولي عقد خارج از لازمي بين ما رعايت نشده و قاضي راي را به نفع همسرم داد و گفت چون بلاعزله و شما عاقل و بالغ بودي و اين وكالت و كاملا خوندي و امضا كردي وكالت هيچوقت فسخ نخواهد شد
ميخواستم بدونم راهي هست تو تجديد نظر فسخش كنم؟؟
اينو آخرش نوشته
ضمنا موكل ضمن عقد خارج از لازم حق عزل وكيل را از خود سلب و ساقط نمود
با تشكر

پاسخ ها :

یک وکیل

نظر اکثریتحقوقدانان بر این است که انصراف زوج (موکل) زمانی که وکالت بلاعزل در طلاق به زوجه داده باشد تاثیری در وکالت ندارد و زوجه می تواند به استناد آن وکالتنامه خود را مطلقه نماید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام عملا کاری از پیش نخواهید برد با عنایت به بلاعزل بودن وکیل.
ادعای عدم آگاهی از این بند می تواند در دادگاه تجدید نظر مورد بررسی قرار گیرد که نیاز به مشاوره بیشتر دارد
لطفا با این شماره تماس حاصل فرمایید
ساعت 6 الی 8
قبل از تماس پیام دهید