مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام، خانم هستم.
همسرم میخواهد من را طلاق بدهد و گفته بین این دو حالت یکی را انتخاب کنم. کل مهریه ام که حدود 800 میلیون میشود را بدهد( یعنی 80 سکه است) یا این که خانه ای برای من رهن کند و تا همیشه مخارج زندگی ام را بدهد و من را تامین کند.
چون با 800 میلیون نمیتوانم خانه ای در تهران بخرم، ترجیح دادم پیشنهاد دوم را قبول کنم.
آیا میتوانم از فاکتور طلاهایی که قبلا فروخته است و خودش هم اعتراف میکند به این موضوع بابت گرفتن مبلغی بیشتر برای مهریه استفاده کنم؟ حدود 60 گرم طلا.