مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما و شرکت

با سلام

من تقریبا یک سال است در شرکت خصوصی به عنوان مدیر یک دپارتمان مشغول به کار هستم. اول مدیرعامل قرارداد امضا نمیکند و مدام از این مسئولیت شانه خالی میکند به دلایل واهی. بارها از ایشان درخواست شده و پیگیر شدم ولی جواب نمیدهند. دوم بحث مالی و مالیاتی آنجا مشکل دارد به این دلیل که ایشان حقوق ها را بدون کسورات و مزایا واریز میکنند. بیمه نکرده اند. مالیات حقوق را نه خودشان نه پرسنل شان پرداخت نمیکنند. و در ماه جاری با 17 روز تاخیر حقوق را پرداخت کرده و بدون هیچ گونه صحبت، پیش زمینه، قانون داخلی مصوب و حتی نامه کتبی به اینجانب اقدام به کسر از حقوق بنده کرده و پس از درخواست دلیل از مدیر مالی به صورت کتبی و رسمی اداری (ایمیل)، نامه توبیخ ارسال کرده اند مبنی بر " عدم مسئولیت پذیری پرسنل بخش شما" !
من به چه شکل و از کدام طریق میتونم علیه ایشان طرح شکایت کرده و شخص مدیر عامل و شرکت را ملزم به پاسخگویی و پرداخت جریمه کنم؟

ممنونم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام سعی کنید با روش مسالمت آمیز تری وضع شرکت را بهبود دهید و شکایت آخرین راه شما باشد که موجب بیکاری خود و ایجاد مشکل برای دیگران نشوید نهایت از طریق ادارات کار تامین اجتماعی دارایی و دادسرا می توانید اقدام کنید