مشاوره حقوقی رایگان - درمور ابلاغ به کفیل

بنده با یک گرم و 70سانت هرویین گیر کردم و سابقه نداشتم.قاضی دوسال حبس داد یکسالش و تعلیق کرد یک سالش و تعزیری من اعتراض زدم تجدیدنظر نپزیرفت. پروندم و فرستادن اجرای احکام همون دادگاه اونا هم پروندم و به اسم نیابت قضایی فرستادن دادگستری شهرمون. تو پیگیری پرونده هم نوشته قرار اعدادی_نیابت قضایی-در انتظار تصمیم و وقت نظارت در4/6/1401مقید گردید

درتاربخ 1/3/1400ابلاغ رفته برای کفیلم که برای انجام کاری من و معرفی کنه در صورتی که هیچگونه ابلاغی برا من نیومده قبلش و 30 روز بهش وقت داده .الان در تاریخ3/3/1400 پیام اومده پرونده برای نیابت قضایی رفته دادگاه شهر زندگیمون در صورت نیاز خبرت میکنیم. میشه فهمید هدفشون چیه؟ چون میخوام خودم و اماده کنم. اگه میخوان حکم و اجرا کنن پس چرا پرونم و فرستادن برای نیابت. بازم چرا اول به خودم ابلاغ نکردن یدفعه اومدن سراغ کفیل.

پاسخ ها :

جبار کابلی

جبار کابلی :

نیابت برای جلب شماست. احتمالا تماس گرفتن به شما جواب ندادید ولی الزاما معرفی شما با ضامن خواهد بود