مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نحوه ابلاغ قضایی به کفیل

من کفالت بنده خدایی را بر عهده داشتم، به دلیل نداشتن سامانه ثنا، قاضی از طریق اتوماسیون اداری با مدیرکل اداره مکاتبه کرده و درخواست کرده که به من ابلاغ بشه ظرف 30 روز مکفول رو تحویل بدم وگرنه 30 میلیون تومن وجه الکفاله اخذ میشه، نامه فوق از طریق مامور ابلاغ اداره مون به من ابلاغ واقعی شد، سوالم اینه که این نحوه ابلاغ از طرف قاضی قانونی بوده؟ بعد از 30 روز چکار می کنن؟ مستقیم از حسابم برداشت می کنن یا اول یه نامه دیگه بهم میدن؟ آیا میشه وجه الکفاله رو زودتر از 30 روز پرداخت کرد؟

پاسخ ها :

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام بله این ابلاغ درسته
بعد از 30 روز خسارت وارده از شما مطالبه میشود و تا قبل از 30روز باید متهم را معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صبر کنید بعد از سی روز پرداخت کنید.
توجه داشته باشید پرداخت مبلغ 30 میلیون تومان تاثیری در مجازات متهم ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

پرداخت مبلغ 30 میلیون تومان تاثیری در مجازات متهم ندارد و بعد از سی روز پرداخت کنید.