مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند شش دانگ

با سلام. خریدار با علم به این که زمینی مشاع بوده و با رویت اسناد آن مبادرت به خرید و تنظیم مبایعه نامه از فروشندگان نموده است و بنگاه معاملاتی بعد از این که خریدار و فروشنده آن را امضا نموده گرفتن سند شش دانگ زمین را جز تعهد فروشنده درج نموده در صورتی که خریدار بایستی بعد از انتقال سند مشاعی زمین بر طبق ماده 147 قانون ثبت اسناد اقدام به گرفتن سند شش دانگ نماید. لطفا از نظر حقوقی با توجه به کارشکنی بنگاه املاک چه اقدامی با خریدار جهت تسویه حساب بنماییم. ممنون.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگه تسویه حساب مالی منظورتونه باید براساس مبایعه نامه عمل بشه در غیر اینصورت از طریق دادگاه اقدام کنید .املاک مسئولیتی نداره