مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تنظیم سند

سلام. من ملکی رو از سازنده خریداری کردم و از تاریخ تنظیم سند یک سال گذشته است و ملک رو فروختم. طبق قرارداد من باید 7 ماه پیش تنظیم سند میکردم که الان بابت تنظیم سند به خریدار اعلام کردم شنبه در محضر حضور داشته باشه و ایشون مدعی خسارت دیرکرد است. چگونه میشود این خسارت را پرداخت نکنم یا از سازنده بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

اگرردر تاریخ فوق‌الذکر خریدار کواهی عدم حضور از دفترخانه نگرفته باشد میتوان گفت شما ملزم به پرداخت خسارت نیستید. البته باید قرارداد و شرایط حاکم بر آن به طور دقیق بررسی گردد تا پاسخ قطعی به آن بدهیم.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
روابط قراردادی هر شخص صرفا با همان شخص اعتبار داشته وقابل اجرا است واگر در قرارداد شما با سازنده خسارت تاخیر انجام تعهد قید نگردیده باشد عملا شما از این باب حق اخذ خسارت نخواهید داشت ولیکن از باب مسولیت غیر قراردادی واز باب تسبیب اگر شما متحمل پرداخت خسارت به خریدار بعدی باشید میتوانید علیه سازنده بعلت عدم انجام تعهدات خود همان خسارت بعد پرداخت دریافت نمایید