مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام و خسته نباشید.

شخصی از من یک برگ چک به مبلغ هفت میلیون داره که تاریخی که چک رو برگشت زده و اقدام قضایی کرده مربوط به حدود هفت سال قبل میشه.
این چک هنوز هم از جنبه ی کیفری دنبال میشه یا نه؟

ضمنا چک در اصل هفتصد تومن بوده که ایشون تبدیل به هفت میلیون تومان کردن. من مدرکی که نشون بده چک هفتصد تومنی بهش دادم ندارم.
در این مورد چطور میتونم پیگیری کنم؟؟

الان دو روزه که متوجه شدم کلیه حساب های بانکی من به مبلغ دوازده میلیون تومان مسدود شده است.

در طی این سال ها چون شهر دیگری بودم هیچ ابلاغیه یا احضاریه و ... دریافت نکردم. الان میتوانم اعسار بدهم؟؟
به نظر شما برای رفع این مشکل وکیل بگیرم یا نه؟ هزینه ی وکیل در این زمینه چقدر میشه؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام برای بحث‌کیفری باید موعد 15 روزه جهت برگشت چک رعایت شده باشه ضمن اینکه درصورتی که مبلغ را اضافه کرده می تونید علیه ایشون جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر شما چک سفید امصا به ایشان داده اید بحث کیفری منتفی است اما در مورد حقوقی باید اثبات کنید مبلغ توافقی بین شما 700 بوده نه بیشتر سپس دادخواست اعسار هم می توانید بدهید