مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

با سلام خسته نباشید شغل بنده سنگ کار ساختمانه حدود یک هفته پیش ساعت 10 صبح هنگامی مشغول برش سنگ با فرز بود شی اجسامی به طرف من پرتاب میشد تا یکی به پشت من برخورد کرد فرز خاموش کردم نگاه کردم دو خانه ان طرف تر در طبقه دوم یک پسر جوان در حال پرتاب سنگ و فحشو عربده که صدای فرز منو از خواب بیداره کرده الان میام پایین نصف تون میکنم منم گفتم چرا فحش میدی ما گناهی نداریم کارگر هستیم رفت منم گفتم خوب بخیر گذشت مشغول کار شدیدم دیدم پسر یک تبر زین تو دستش دور سرش میچرخانه به من حمله ور شد با تبر به بازوی سمت چپ من زد خاستم از خودم دفاع کنم یک نفر من گرفت از پشت که معلوم شد پدر پسرست کارگرمون به پسر گفت چکارش دارین تا اینو گفت پسر با تبر به کمر و سر ضربه زد کارگر افتاد زمین پسر تبر به دست دید کارگر افتاده داره از سرش خون میاد فرار کرد پدرش دنبال پسر فرار کرد اوژانس امد کارگر برد بیمارستان گشت امد و یه برگه صورت جلسه رو پر کرد رفت الان کارگر تو بیمارستانه جمجمش ترک خورد چشم تار شده از ناحیه لگن صدمه دیده من خودم زیاد صدمه ندیدم و همرا کارگر به بیمارستان رفتم الان کارگر شکایت کرده پرونده بیمارستان برا پزشک قانونی پزشک قانونی برد بهش گفتن دو ماه دیگه جلسه دوم برا پزشک قانونی بره فیلم دوربین مداربسته رو بردیم کلانتری که گویای تمام ماجراست که طرف با تبر به سر و کمر کارگر میزنه که میفته رو زمین و پدرش منو گرفته و فرد تبر به دست متواری میشه الانم من بیکار شدم صاحب کار میگه اگه بیان سر کار پسر که فرار کرده میاد سراغتون باهاتون دعوا میکنه به کار و مغاز من اسیب میزنه سر کار من نیاید طرف دعوا پیام داداگه کارگر رضایت نده همون بلا رو سرتون میارم راهی بیمارستانتون میکنم من الان یک هفته بیکار و دنبال بیمارستان خرج زن بچه ش افتادم امد کارگری کنه زد ناکارش کردن پدر پسر گفته من پارتی دارم کاری میکنم بشه نزاع دسته جمعی.
ایا فردی که با تبر به سر طرف ضربه و متواری شده و در فیلم دوربین مدار بسته مشخصه میتونه خودشو تبرئه کنه
ایا من میتونم بابت بیکاری و از دست دادن کارم شکایت کنم
ضربه ای که با تبر به سر کارگر شده و جمجه ش سرش شکسته توانایی تکلم شو از دست داده نمی تونه صبحت کنه میتونه یکی از اعضای خانواده شو وکالت بده به جاش حرف بزنه تو دادگاه
ممنون میشم از راهنماهی تون

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

بگید که در دفاع مشروع بودید