مشاوره حقوقی رایگان - موضوع راجب گشت و پسر و دختر

سلام امشب من رو با دوس پسرم که کل خانوادنش خبر دارن باهمیم و یه جورایی با مامانم صحبت کرده راجب خاستگاری و اینا
امشب تو پارک بودیم و گشت مارو گرفت و ازمون کلی سوال کرد بعدش میخواست مارو ببره کلانتری ولی نبرد کلی سوال پرسید آدرس خونه جفتمون اسم پدر هردومونو پرسیدند و شماره تلفن مامان من و شماره تلفن بابایه اونو گرفتن کد ملی اونو گرفتن ولی من حفظ نبودم و از دوس پسرم چن تا امضا گرفتن رو کاغذ و منم یه دونه امضا دادم و به ما گفتن برین و ما رفتیم
بعد حالا می‌خوام بدونم که با اینا برامون پرونده درست میکنن؟
و میخواستم بدونم اگه یکی مثلا استعمال بگیره اینارو میتونن ببینن که مثلا من در فلان تاریخ با پسر بودم مارو باهم دیدن گرفتن یا نه ؟
و مثلا تو ایندم تو شغلی که می‌خوام داشته باشم تاثیر داره یا نه ؟
میشه به این سه سوالم جواب بدین ممنون

پاسخ ها :

گرفتن اطلاعات توسط گشت ارشاد گشت ارشاد