مشاوره حقوقی رایگان - موضوع مستحق للغیر درآمدن مبیع

با عرض سلام و ارادت خدمت تک تک عزیزان لازم به ذکر است که بهترین سایت و بهترین وکلا را یافتم که بنده و دیگران عزیزان را بی هیچ منتی یاری می‌کنند از صمیم قلب تشکر میکنم از تمامی شما مهربانان ‌
خدمت محترم عرض کنم بنده زمینی را 14 سال قبل خریداری نمودم که متاسفانه من زودتر متوجه شده بودم که زمین مشکل دار است و جسارتا بنده پرونده شکایتی را به عهده وکیلی نالایق سپردم و خود درگیر بیمارستان و ای سی یو بودم و ایشان کوتاهی نمودند تا زمانیکه جرم مشمول مرور زمان شد و هم اکنون می‌خوام طرح دعوا جدید نمایم بعنوان مستحق للغیر درآمدن زمین و ادعای ثمن مورد معامله به همراه دیگر غرامات از جمله محاسبه ضرر و زیان کاهش ثمن معامله و ارزش قیمت زمین ، میدانم که رای موجود است بنام وحدت رویه 733 ولی اگر بخواهند با محاسبه نرخ تورم بانک مرکزی به بنده ضرر و زیان بدهند همه شما عزیزان می‌دانید که خیلی ناچیز خواهد شد زیرا آن زمین در حال حاضر چیزی معادل یک میلیارد ارزش دارد و بنده مبلغ بیست و دو میلیون پانصد هزار تومن چهارده سال پیش این زمین را خریداری نمودم و البته نمیدانم فرمول محاسبه چگونه می‌باشد ولی میدانم که خیلی کمتر از ارزش واقعی ملک است .
حال سوال بنده این است آیا امکان دارد راهی باشد که بتوانم بر اساس نرخ بازار یا نرخ روز ضرر و زیان خود را دریافت کنم یا خیر باید امیدوار باشم همانند بعضی از شعب که رای منصفانه تر میدهند شانس بیاورم تا بتوانم به حق حقوق خود برسم از شما عزیزان کمال تشکر و قدردانی دارم اگر بنده را راهنمایی کنید موفقیت روز افزون برای شما آرزومندم و بهترینها رو از کائنات براتون خواستارم پاینده و برقرار باشید
خدانگهدار

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر قاضی خسارت تاخیر را طبق شاخص بانک مرکزی محاسبه می نماید و ..
اگر شما ملک را خریداری کرده اید بهتر است دادخواست حقوقی مناسب و
صحیح مطرح نمایید تا ..