مشاوره حقوقی رایگان - چه طلاقهای داریم و از نظر شرعی نفقه را باید داد؟

طلاق من 20 روز بعد حکم نفقه بوده که برم محضر امضا کنم نرفتم خودشان انجام دادند انواع طلاق ها چیست و حالا بعد سه ماه بابت نفقه ابلاغیه امده که بپردازم میتونم رجوع کنم به زنم و اگر شرایطش چطوری و چه طلاقی هستش و اگر زنم ممانعت کنه از رجوع کاری میشه کرد و بعد از سه ماه حکم طلاق میشه شکایت کرد که بدون خواستن من دفاع کنم از خودم و تهمت و توهین های به من شده که 20 سال نبودم و بدهیهای خواهرش را یا من یا پسرم میداد ادعای شرف و خیانت در امانت وسایل منزل را

پاسخ ها :

لیلی خسروی حقیقی

لیلی خسروی حقیقی :

سلام حکم پرداخت نفقه قبل از صدور حکم طلاق بوده و ارتباطی بین آنها نیست مگر اینکه زوجه در پرونده طلاق کلیه حقوق مالی سابق و لاحق خود را بذل و پرونده‌های دعاوی مطروحه علیه شما را مسترد کرده باشند که در مانحن فیه اینطور به نظر نمیرسد با توجه به اینکه همسر شما برای طلاق اقدام کرده اند طلاق انجام شده از نوع خلع است و تا زمانیکه زوجه به در سه ماه عده به مابذل رجوع نکرده باشند برای شما حق رحوع متصور نیست.به هرحال چون به نظر میرسد رای طلاق غیابی صادر شده باشد برای شما حق واخواهی و فرجام خواهی امکان پذیر است
در مورد دعاوی کیفری مثل ایراد توهین و تهمت در صورت وجود ادله و مستندات کافی طرح شکایت نمایید
باشد

داود  حسيني

داود حسيني :

استان :

سلام دردادنامه نوع طلاق نوشته شده ببینید اگه رجعی باشه قبل از سه ماه حق رجوع دارید