مشاوره حقوقی رایگان - اثبات فحاشی تلفنی

سلام. یک آقا به بنده زنگ زده و فحش ناموسی داده است ولی از او صدای ضبط شده ندارم. چطوری حرفم رو ثابت کنم تا بتونم شکایت کنم؟ در پیامک من رو تهدید کرده است. جرم او چی میشود؟

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

صرفا اگه متن پیامک موجود باشد و جمله تهدید امیز ارسال کرده باشد میتونید تحت عنوان تهدید شکایت بکنید مجازات یک ماه تا یکسال حبس درد.ولی صدای ایشان استعلام و استخراج نمیشود