مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه بازپرسی

درود و روز خوش
از بنده بابت مزاحمت ملکی، توهین به اشخاص عادی و تهدید و تخریب در شهرستان شکایت شده است. بنده ساکن تهران هستم با توجه عدم حضور در جلسه بازپرسی پرونده به بازپرسی تهران ارجاع شده است. حال سوال بنده این است اگر در این بازپرسی هم شرکت نکنم چه اتفاقی خواهد افتاد و قاضی نسبت به این قضیه حساس خواهد شد و در نتیجه رای تاثیر خواهد گذاشت؟
همچنین جلب به چه صورت خواهد بود؟
و در خصوص معرفی ضامن حتما باید حقوق بگیر سازمان دولتی باشد یا مستمری بگیر مثلا مادر خود بنده مورد تایید است؟

سپاس.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما در جلسه بازپرسی شرکت نمایید و در صورت عدم حضور ، امکان صدور کیفرخواست بر علیه شما زیاد است
بهتر است قبل از اقدام ، با یک وکیل مشورت نمایید