مشاوره حقوقی رایگان - غرامت از بیمه

با درود
بنده دوسال پیش حادثه در کارگاه داشتم با پیشنهاد کارگاه ساختمانی و استفاده از بیمه کارگاه با مستندات اورژانس و هزینه ها به بیمه مراجعه نمودم و پزشک معتمد بیمه حدود 5 در صد غرامت تشخیص داده و چک آن توسط بیمه صادر شد با مشورت پزشک خودم و صبر و انجام معالجات و فیزیوتراپی که کار به عمل نکشه مدت دوسال مداوا روی پام انجام دادم که بهتر شده بعد از پیگیری از بیمه برای دریافت خسارت گفته شده دوباره باید معاینه بشید و نامه پزشک در مورد طول درمان بیارید و پرونده مختومه شده آیا این درست است و بعد از معاینه کم یا زیاد شدن غرامت تکلیفش چطور میشه آیا حق بنده با این پرونده ضایع خواهد شد؟ شکایت از کارفرما خودم که پیمانکار کارگاه بوده چطور باید صورت بپذیره؟
متشکرم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما بايد از كارفرما شكايت ورود صدمه غير عمدي و مطالبه ديه را در دادسرا مطرح نماييد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام امکان پی گیری وجود دارد