مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه فوری

1/ایا امضا مدیر دفتر املاک را میتوان به عنوان یکی از شاهدین اجاره نامه محسوب کرد؟
2/اگر در سند اجاره یکی با یک امضا و نسخه دوم در ید موجر با دو امضا و دادگاه با اطلاع از یک امضا بودن یکی از نسخه ها باز میتواند دستور تخلیه صادر کند یا خیر؟

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

با سلام در این خصوص پرونده از صلاحیت شورای حل اختلاف خارج و میبایست از طریق محاکم دادگستری نسبت به صدور حکم مبنی بر تخلیه اقدام نمایید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر شورا قبول نکند باید از طریق دادگستری اقدام کرد زیرا لازمه تخلیه فوری در شورا دو رکن است 1-امضای دو شاهد در اجاره نامه 2-اتمام تاریخ اجاره