مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در سند مالکیت

با سلام
اینجانب واحدی را فروختم به دلیل شرایط کرونایی سند در تاریخ موعد آماده نشد با توجه به اینکه دادگاه رای به بی حقی خریدار داده است خریدار اقدام تجدید نظر در رای دادگاه نموده
مبلغ 50 میلیون از ثمن معامله برای سند نزد خریدار مانده ست
اگر خریدار مطالبه مبلغ دیر کرد دارد من هم میتوانم مطالبه منفعت از اون مبلغ را درخواست نمایم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

ساناز بهادران

سرکار خانم ساناز بهادران :

با سلام
بستگی دارد که به چه دلیل امر انتقال سند انجام نشده اگر شما مسبب باشید میبایست خسارت بدهید و اگر او مقصر باشد ایشان باید به شما خسارت بدهد و اگر صرفا بنا به دلیل شرایط حاکم به دلیل کرونا و تعطیلات باشد هیچ یک و شما باید سند را به او منتقل نمایید و او نیز الباقی ثمن معامله را به شما بدهد